Privat

Företag / BRF

Ekvägen

Byggår: 2013
Fönstermodell: Epok
Ort: Gävle
Åtgärd: Fönsterbyte, 280 produkter
Dolt dräneringshål: Nej
Ett fint fönsterbyte i en tegelfasad till inåtgående fönster av modell Epok med en smal glasdelande 36 mm spröjs i ytterbågen.

I Sverige har vi en tradition att i många fall använda vridfönster eller utåtgående fönster till småhus på en till två våningar. För fastigheter på mer än två våningar ökar intresset och användandet för inåtgående fönster. Ekvägen i Gävle är ett bra exempel som visar att det passa bra med inåtgående fönster även till fastigheter på 1-2 våningar. Dessutom är det ett exempel på när det lönar sig att lägga ner lite tid på att välja rätt fönstermodell till fastigheten. Epokmodellen med ett härligt djup i karmen ger fönstret ett fint utseende i tegelfasaden.

Den smala glasdelande 36 m spröjsen av aluminium kommer hålla sig fin under många års tid. Ingen risk för någon spröjs som blir krokig eller ramlar ner. Flertalet av fönstren är mötesbågar för bästa ljusinsläpp där den aktiva bågen har kipp-drehfunktion för ett bra vädringsläge. Många fönster är utrustade med ventiler. Med Epokmodellen blir ventilens luftintag dolt vilket ytterligare bidrar till ett fint utseende.

Kostnadsfritt hembesök - Valbo Fönster

Erik Dahlgren

Hej! Boka ett kostnadsfritt hembesök med mig. Jag hjälper dig hela vägen från val av fönster, offert och till ett komplett fönsterbyte. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom kort.

026-13 42 55
info@valbofonster.se