Privat

 | För villaägare | 

 | Fönsterlösningar | 

Inglasning av uterum

Ett inglasat uterum är en fantastisk tillägg till ditt hem som ger en bro mellan din inomhusmiljö och naturen utanför. Genom att glasa in uterummet skapar du en skyddad och bekväm plats som kan användas under större delen av året. Inglasade uterum är designade för att ge maximal sikt och ljusinsläpp samtidigt som de skyddar mot väder och vind. Det är den perfekta lösningen för att förlänga din bostads användbara yta och njuta av ditt utomhusutrymme utan att behöva oroa dig för det oförutsägbara vädret.

Fördelar med att inglasning av uterum

Året Runt-Användning

Med ett inglasat uterum kan du njuta av ditt utomhusutrymme oavsett säsong. Det skyddar mot kyla, vind, regn och även insekter under sommaren.

 

Ökat Värde på Fastigheten

Ett välkonstruerat inglasat uterum kan öka värdet på din fastighet, vilket gör det till en smart investering.

 

 

Energi-effektivitet

Moderna glaslösningar erbjuder utmärkt värmeisolering, vilket hjälper till att hålla uterummet varmt på vintern och svalt på sommaren, vilket minskar dina uppvärmnings- och kylkostnader.

 

 

Mångsidighet i Design

Vårt sortiment av inglasningsalternativ erbjuder mångsidighet i design. Oavsett om du föredrar ett traditionellt utseende eller en modern stil, har vi lösningen för att matcha din hemstil.

 

 

Njut av Naturen

Ett inglasat uterum ger dig möjlighet att vara ”ute” och samtidigt ”inne”, vilket gör det möjligt att njuta av din trädgård eller utsikt, oavsett väder.

 

 

Lätt Underhåll

Glas kräver minimalt underhåll jämfört med andra material och håller sitt snygga utseende år efter år.

Kontakta oss för bästa pris och lösning på inglasning av ditt uterum.

Ring, mejla eller kontakta oss via vårt forumlär!

Erik Dahlgren

073-848 42 55
erik@valbofonster.se

Kontaktformulär

Kostnadsfritt hembesök - Valbo Fönster

Erik Dahlgren

Hej! Boka ett kostnadsfritt hembesök med mig. Jag hjälper dig hela vägen från val av fönster, offert och till ett komplett fönsterbyte. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom kort.

026-13 42 55
info@valbofonster.se