Privat

Företag / BRF

Prisvärda och smidiga fönsterbyten för flerbostadshus

Vi har 30 års erfarenhet av att byta fönster på flerbostadshus åt allmännyttan, bostadsrättsföreningar och andra större fastighetsägare. Vi erbjuder prisvärda kompletta lösningar och skräddarsydda alternativ för smidiga fönsterbyten.

Hos oss får ni:

Egen projektledare från start till mål

Kvalitet, service och tillgänglighet är våra ledord. Vi är vana att genomföra stora fönsterprojekt och som kund hos oss får ni alltid en projektledare som följer er från start till mål.

Våra medarbetare är utbildade fönsterspecialister och vi är kvalitetscertiferade enligt BKMA, byggbranschens motsvarighet till ISO. Certifieringen är nyckeln till projekt som håller budget och levereras i tid.

Så här arbetar vi tillsammans med er

Med stort personligt engagemang ser vi till att fönsterbytet går smidigt. En erfaren projektledare tar in era behov och önskemål så att ni kan känna er trygga och de boende störas så lite som möjligt under arbetet,

Se våra referensobjekt

Självklart vill ni se vad vi går för – vi visar gärna några av alla de fönsterbyten vi gjort.

De här fönstertyperna arbetar vi med

Vi erbjuder trä/aluminiumfönster, helaluminiumfönster och PVC-fönster. Oavsett vilken typ ni väljer så innebär våra fönsterbyten att behovet av underhåll i princip är obefintligt.

Vi står för för kvalitet och hållbarhet

Medlem i Byggföretagen

Vi verkar för schyssta villkor, hållbarhet och kvalitet i branschen. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal, respekterar lagar och regler och sätter säkerheten främst.

Byggföretagen KMA-certifierade

Certifieringen är nyckeln till projekt som håller budget och levererar i tid. Den visar att vi lever upp till högt ställda krav vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö. För att ta del av vår KMA-Policy och affärsidé kontakta systemansvarig

Välkommen att kontakta oss för hjälp med fönsterbytet!

Jonas Hallebrand

073-086 42 55
jonas@valbofonster.se

Kontaktformulär

Kostnadsfritt hembesök - Valbo Fönster

Erik Dahlgren

Hej! Boka ett kostnadsfritt hembesök med mig. Jag hjälper dig hela vägen från val av fönster, offert och till ett komplett fönsterbyte. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom kort.

026-13 42 55
info@valbofonster.se