Privat

 | Om oss

Välkommen till oss på Valbo Fönster - vad kul att du vill veta mer om oss!

Vi är ett lokalt fönsterföretag som har funnits i 30 år. Vår affärsidé är att med stort personligt engagemang hjälpa husägare som behöver byta eller renovera fönster.

Johan Glaas

Jag som äger företaget heter Johan Glaas och jag har haft nöjet att få göra en resa tillsammans med företaget och många duktiga medarbetare. Den resan började för 30 år sedan när jag gick en kurs i fönsterrenovering. Tillsammans med två kompanjoner startade jag i början av 1990-talet företaget Valbo Fönsterteknik för att renovera fönster på flerbostadshus.

Vi hade mycket jobb, men både vi och våra kunder märkte med tiden att renovering var både tidskrävande och dyrt. Allt oftare valde våra kunder att byta till nya fönster i stället. Det hade många fördelar förutom priset – de boende stördes kortare perioder, energivärdet ökade och ljudkomforten inomhus blev bättre. Dessutom blev de boende väldigt nöjda över att få nya fönster.

 

Idag är vi tolv kunniga medarbetare som har gått från att renovera gamla fönster till att vara renodlade fönsterbytare. Vi är kvalitetscertifierade enligt BKMA – byggbranschens motsvarighet till ISO. Certifieringen är nyckeln till projekt som håller budget och levereras i tid.

Vi har genom åren arbetat med stora projekt på flerbostadshus som ofta innebär byte av hundratals fönster, men vi märker en ökande efterfrågan även från villaägare. Därför erbjuder vi numera våra tjänster både till större fastighetsägare och villaägare.

 

Storleken på projektet spelar egentligen ingen roll, det viktigaste för oss är nöjda kunder. När det gäller fönsterbyte vill vi vara det naturliga och personliga valet för husägare i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna och Uppland.

Vi står för för kvalitet och hållbarhet

Medlem i Byggföretagen

Vi verkar för schyssta villkor, hållbarhet och kvalitet i branschen. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal, respekterar lagar och regler och sätter säkerheten främst.

Byggföretagen KMA-certifierade

Certifieringen är nyckeln till projekt som håller budget och levererar i tid. Den visar att vi lever upp till högt ställda krav vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö. För att ta del av vår KMA-Policy och affärsidé kontakta systemansvarig

30 års branscherfarenhet

Lokalt företag med stort personligt engagemang

Oberoende av fönsterleverantörer

Välj fritt bland alla fönster på marknaden

Kvalitetscertifierade

Ladda ner vårt BKMA-certifikat

Kontakta oss för att få perfekt anpassade fönster till din bostad!

Erik Dahlgren

073-848 42 55
erik@valbofonster.se

Kontaktformulär