Privat

Få upp till 20% rabatt på inglasning av uterum

Boka tid för kostnadsfritt hembesök med Erik

Vårkampanj med upp till 20% rabatt på inglasning av uterum

Välkomna våren med ett nytt uterum från Valbo Fönster.  Nu kan du njuta av vårsolen och samtidigt få en fantastisk rabatt på upp till 20% på inglasning av ditt uterum. 

 

Ett inglasat uterum är inte bara ett mysigt tillägg till ditt hem, det är en investering som förhöjer både komforten och värdet på din fastighet. Här är några av fördelar med att välja inglasning från Valbo Fönsterteknik AB:

 

Året runt-användning: Med ett inglasat uterum kan du njuta av utomhuslivet oavsett väder. Skydd mot kyla, vind och regn gör ditt uterum till en användbar plats året om.

  

Ökat värde på fastigheten: Ett välbyggt och stilrent inglasat uterum kan öka värdet på din fastighet betydligt, vilket gör det till en smart investering för framtiden.

  

Energi-effektivitet: Våra moderna glaslösningar erbjuder utmärkt värmeisolering, vilket håller ditt uterum varmt på vintern och svalt på sommaren. Detta leder till minskade uppvärmningskostnader.

  

Mångsidig design: Oavsett om du föredrar en traditionell eller modern stil så har vi lösningen för dig. Vårt breda sortiment av inglasningsalternativ erbjuder mångsidighet i design för att passa just din stil.

  

Njut av naturen inomhus: Med ett inglasat uterum får du möjligheten att vara ute samtidigt som du är inne. Njut av din trädgård eller utsikt utan att behöva oroa dig för det oförutsägbara vädret.

  

Lågt underhåll: Glas kräver minimalt underhåll jämfört med andra material och behåller sitt eleganta utseende år efter år, vilket sparar både tid och pengar för dig som kund.

Erik Dahlgren

Erik Dahlgren

Hej! Boka ett kostnadsfritt hembesök med mig för att utforska möjligheterna med inglasning av ditt uterum. Jag är här för att guida dig genom hela processen, från att välja rätt lösningar till att ge dig en detaljerad offert och genomföra en smidig installation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom kort för att boka in din kostnadsfria hembesök.

* Villkor för kampanj

Boka ditt hembesök innan den 31 Juli 2024 så får du 20% i rabatt för priset på inglasningen.

Garantier:

5-års garanti anodiserade profiler och pulverlackade profiler samt gummitätning EPDM, Garanti på montage 5-år.

Nyttja ROT-avdraget

Planerar du reparation eller underhåll av en bostad du bor i och äger, kan du få upp till 50 000 kr (motsvarande 30 % av arbetskostnaderna) i ROT-avdrag.

Boka tid för kostnadsfritt hembesök med Erik nu!

Kostnadsfritt hembesök - Valbo Fönster

Erik Dahlgren

Hej! Boka ett kostnadsfritt hembesök med mig. Jag hjälper dig hela vägen från val av fönster, offert och till ett komplett fönsterbyte. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom kort.

026-13 42 55
info@valbofonster.se