Privat

Företag / BRF

 | Om oss

Välkommen till Valbo Fönsterteknik

Vi är specialister på att byta fönster på flerbostadshus.

Vårt företag har funnits sedan 1993, då vi började med fönsterrenovering på flerbostadshus.


Med tiden har det visat sig att det nästan alltid lönar sig att byta till nya fönster, eftersom renovering är tidskrävande och dyrt. Att byta fönster har dessutom andra fördelar – de boende störs kortare perioder, energivärdet höjs och ljudkomforten inomhus förbättras.

 

Idag är vi därför renodlade fönsterbytare och vi har genom åren arbetat med stora projekt på flerbostadshus som ofta innebär byte av hundratals fönster. Våra kunder finns oftast i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna och Uppland.

 

Vi är medlemmar i Byggföretagen och kvalitetscertifierade enligt BKMA, byggbranschens motsvarighet till ISO. Certifieringen visar att vi arbetar systematiskt med kvalitet, hållbarhet, miljö och arbetsmiljö.

 

Vi har etablerade rutiner, noggrann dokumentation och regelbunden uppföljning och kontroll som säkerställer att projekten genomförs rätt och riktigt.

 

Det stärker oss som företag och ger extra trygghet till er som beställare.

Välkommen att kontakta oss för hjälp med fönsterbytet!

Jonas Hallebrand

073-086 42 55
jonas@valbofonster.se

Kontaktformulär

Kostnadsfritt hembesök - Valbo Fönster

Erik Dahlgren

Hej! Boka ett kostnadsfritt hembesök med mig. Jag hjälper dig hela vägen från val av fönster, offert och till ett komplett fönsterbyte. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom kort.

026-13 42 55
info@valbofonster.se